Ποιοι είμαστε

Το μεσιτικό γραφείο "Τζαμτζής" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε στο Βόλο το Δεκέμβριο του 1925 απο τον Δημήτρη Ι. Τζαμτζή, έλληνα πρόσφυγα γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ ήταν στην ηλικία των 21 ετών. Στη συνέχεια, και ενώ το γραφείο γινόταν ευρέως γνωστό στους επαγγελματικούς κύκλους της πόλης για τη συνέπεια, την ευθύτητα και τον επαγγελματισμό του, το έτος 1971 πέρασε στα χέρια του Ιωάννη Τζαμτζή και στεγαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην οδό Ηπείρου λίγο κάτω από την οδο Δημητριάδος. Απο το 2001 το γραφείο μετακόμισε και λειτουργεί στην οδο Σπ.Σπυρίδη 3 με Ιάσονος (2ος όροφος), ενώ απο το 2006 περνάει στα χέρια του υιού, Δημήτρη Ι. Τζαμτζή, ο οποίος από το Δεκέμβριο του 2011 το λειτουργεί εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους διαχείρησης ακινήτων.

Με οικογενειακή παράδοση από το 1925 στις κτηματικές συναλλαγές, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών : Αγορές, Πωλήσεις, Ενοικιάσεις, Διαχειρίσεις και Εκτιμήσεις ακινήτων στον Βόλο, το Πήλιο, τις Β.Σποράδες καθώς και την περιοχή της Λάρισας.

 

Τζαμτζής “η εγγύηση από το 1925” στις συναλλαγές ακινήτων!

Μας αναθέτετε το ακίνητο σας

Μέσω της φόρμας ανάθεσης μπορείτε εύκολα να μας αναθέσετε το ακίνητό σας. Η αίτησή σας επεξεργάζεται και επικοινωνούμε σύντομα μαζί σας ώστε να το εκτιμήσουμε εντελώς δωρεάν* και να σας ενημερώσουμε για τις προοπτικές της πώλησης ή της ενοικίασής τουΣτους έμπειρους συνεργάτες μας

Το γραφείο μας απαρτίζεται από μηχανικούς που υποδεικνύουν τα ακίνητα που μας αναθέσατε, στους ενδιαφερόμενους πελάτες που διαρκώς αναζητούν. Αισθανόμαστε εταιρική ευθύνη να απαντούμε στις απορίες τους με τον πληρέστερο τρόπο, ενώ κάθε ανάθεσή σας βοηθά έναν ακόμη πελάτη να βρει το ακίνητο των ονείρων του!.Γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο

Η διαφημιστικές μας εκστρατείες αποτελούν ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένες εφαρμογές και διαφημίζοντας τα ακίνητά σας σε όλα τα σημαντικά sites, περί τις 4000* μοναδικές αγγελίες διαβάζονται κάθε μέρα από τους πελάτες μας ανά τον κόσμο..

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2019