Υπηρεσίες

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας. Το γραφείο μας αναλαμβάνει ακίνητα στην περιοχή της χερσαίας Μαγνησίας (Βόλος - Πήλιο - δυτική Μαγνησία), καθώς και την ευρύτερη αστική περιοχή της πόλης της Λάρισας, που αποτελούν τις περιοχές όπου παρέχονται οι υπηρεσίες μας εγγυημένα.

Αγοραπωλησίες - Εκμισθώσεις ακινήτων Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Στοχεύουμε:

  • Στην ρεαλιστική απόδοση των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
  • Στην χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω της εξασφάλισης δανείων
  • Στην ειλικρινή και καλοπροαίρετη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων.
  • Στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του προς πώληση-εκμίσθωση ακινήτου σας.
  • Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα sites (spitogatos, tospitimou, spiti24, spiti360, χρυσή ευκαιρία κλπ) 
  • Στη μεγάλη εμπειρία του γραφείου, καθώς και στο πλούσιο πελατολόγιο του. Είμαστε στην αγορά ακινήτων από το 1925, έχοντας γνώση του περιβάλλοντος.

Εκτίμηση αξίας και αξιολόγηση

Το γραφείο μας αναλαμβάνει να αξιολογήσει και να εκτιμήσει το ακίνητό σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες έγγραφης εκτίμησης της περιουσίας σας έναντι αμοιβής. Επιπλέον, ταυτόχρονα με την ανάθεση πρός πώληση ή ενοικίαση, σας ενημέρωνουμε για την τρέχουσα εμπορική της αγοράς χωρίς καμία επιβάρυνση.

Εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης/διακόσμισης

Αναλαμβάνουμε με τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες, εργασίες ανακαίνισης - αποκατάστασης της περιουσίας σας. Η πολυτετής εμπειρία των δοκιμασμένων συνεργατών μας εγγυάται ορθό αποτέλεσμα στις σωστές τιμές. Θα μείνετε ικανοποιημένοι!

Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων μεταβίβασης ακινήτων 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών καθώς και βεβαιώσεων μεταβίβασης που είναι απαραίτητες, σε ανταγωνιστικές τιμές. Το μέν ενεργειακό πιστοποιητικό είναι απαραίτητο έγγραφο, ανεξαρτήτως εμβαδού ακινήτου, σε κάθε μεταβίβαση ακινήτου καθώς και για κάθε μίσθωση, και έχει δεκαετή διάρκεια. Το πιστοποιητικό μεταβίβασης ακινήτου έχει διάρκεια 2 μηνών και είναι επίσης απαραίτητο έγγραφο για τις μεταβιβάσεις ακινήτων. 

 

                                                                                                          

Το γραφείο μας

Τζαμτζής “η εγγύηση από το 1925” στις συναλλαγές ακινήτων!

Μας αναθέτετε το ακίνητο σας

Μέσω της φόρμας ανάθεσης μπορείτε εύκολα να μας αναθέσετε το ακίνητό σας. Η αίτησή σας επεξεργάζεται και επικοινωνούμε σύντομα μαζί σας ώστε να το εκτιμήσουμε εντελώς δωρεάν* και να σας ενημερώσουμε για τις προοπτικές της πώλησης ή της ενοικίασής τουΣτους έμπειρους συνεργάτες μας

Το γραφείο μας απαρτίζεται από μηχανικούς που υποδεικνύουν τα ακίνητα που μας αναθέσατε, στους ενδιαφερόμενους πελάτες που διαρκώς αναζητούν. Αισθανόμαστε εταιρική ευθύνη να απαντούμε στις απορίες τους με τον πληρέστερο τρόπο, ενώ κάθε ανάθεσή σας βοηθά έναν ακόμη πελάτη να βρει το ακίνητο των ονείρων του!.Γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο

Η διαφημιστικές μας εκστρατείες αποτελούν ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένες εφαρμογές και διαφημίζοντας τα ακίνητά σας σε όλα τα σημαντικά sites, περί τις 4000* μοναδικές αγγελίες διαβάζονται κάθε μέρα από τους πελάτες μας ανά τον κόσμο..

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2019